LAICA Filtru (cartus filtrant) Laica Bi-Flux Nitrate - 3 buc (N3N) Rezerva filtru cana

LAICA Filtru (cartus filtrant) Laica Bi-Flux Nitrate - 3 buc (N3N) Rezerva filtru cana

88,06 RON

Ofertele pentru produsul

 

LAICA Filtru (cartus filtrant) Laica Bi-Flux Nitrate - 3 buc (N3N)

88,06 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
linemed.ro
Descrierea produsului
Filtru (cartus filtrant) Laica Bi-Flux - Formula Speciala pentru Nitrati, 3 buc   Cartuse filtrante Laica Bi-Flux Formula Speciala NITRATE pt. reducerea Nitratilor din apa de baut
Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii dezvoltate de Laica. Peste 13 ani de experienta, solutii patentate, tehnologie avansata, certificari, calitate si profesionalism stau la baza acestor rezultate.
  Cartusul filtrant Laica reduce:
 • gustul si mirosul neplacut
 • nitratii
 • clorul
 • trialometanii
 • unele pesticide
 • unele erbicide posibil prezente în apa de la robinet.
Astfel apa consumata este mult mai sanatoasa. Compatibil si cu alte marci de cani filtrante.
Cartusul filtrant Laica Bi-flux este Made in Italy . Capacitatea de filtrare a unui cartus:
Un singur cartus de filtrare Laica Bi-Flux are o capacitate de 100 litri de apa/luna.
Astfel veti obtine un cost de cativa bani/litru de apa, un pret mult mai scazut decat apa imbuteliata, plata sau minerala. Sistemul Bi-Flux este sigur, garantat și în conformitate cu toate prevederile legale aplicabile. Cartusele Bi-Flux nu elibereaza in apa: amoniu, bisfenol, epiclorhidrină, clorură de polivinil sau acrilamida.   Cartusul filtrant Laica este destinat filtrarii apei potabile.
Nu necesita aviz de la Ministerul Sanatatii. Procesul de productie este avizat si auditat in concordanta cu standardele existente pentru produsele alimentare (HACCP), de LGA si TUV Rheinland Group. Tehnologia Bi-Flux permite filtrarea rapida a apei potabile (1 litru in aprox. 3 minute). Fiecare cartus este fabricat integral in Italia, sterilizat individual si ofera 100% trasabilitate.   De ce trebuie filtrata apa?
Desi apa de la robinet este potabila, ea poate contine substante nedorite cum ar fi depuneri de piatra si clor ceea ce afecteaza mirosul, gustul si aspectul apei. Cana filtranta Laica elimina aceste impuritati si imbunatateste semnificativ calitatea apei pentru bauturile reci dar si pentru cele calde, la prepararea mancarurilor si la protejarea aparatelor electrocasnice impotriva depunerilor de piatra (ex. cafetiera).

Cum se filtreaza apa?

Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii dezvoltata de Laica. Peste 13 ani de experienta, solutii patentate, tehnologie avansata, certificari, calitate si profesionalism stau la baza acestor rezultate. Cartusele Bi-Flux filtreaza apa in 5 etape:
 • prefiltrare - elimina particulele mari de impuritati;
 • rasini schimbatoare de ioni - elimina substantele nedorite precum metalele grele (zinc, fier, mercur, cupru, plumb);
 • filtru cu carbon activ - clorul si anumite pesticide sunt reduse utilizand Carbonul activ, imbunatatind astfel mirosul si gustul apei;
 • filtrul extrem de fin - o plasa extrem de fina retine si cele mai mici particule;
 • post filtru.

Cartusele filtrante Bi-Flux sunt sterilizate individual pentru a mentine igiena la cel mai inalt nivel.
Cana Laica si cartusul Bi-flux sunt construite exclusiv din materiale non-toxice certificate. Pastrati mineralele benefice si esentiale precum calciul si magneziul*
Formula speciala pastreaza echilibrul perfect de calciu si magneziu prezente in mod natural in apa de la robinet, asa cum este recomandat de Asociatia Mondiala a Sanatatii (WHO).
*duritatea medie a apei (suma elementelor Calciu si Magneziu) a apei filtrate, pe perioada utilizarii cartusului filtrant, nu sufera variatii substantiale in ceea ce priveste duritatea apei inaintea filtrarii.

Formula pentru un pH echilibrat
Nivelul corect al pH-ului este esential** pentru apa potabila; cartusul bi-fluxTM mentine nivelul intre 6.5 si 9.5***
**conform Asociatiei Mondiale a Sanatatii (WHO)
***teste efectuate in laboratoare independente

Nu elibereaza:
Amoniac
Bisfenol A (BPA)
Epiclorhidrina
Clorura de polivinil (PVC)
Acrilamida
*teste efectuate de laboratoare independente. Sistemul de filtrare Laica este conform Reglementarii Europene 1935/2004, Directivei Europene 98/83/EC si Decretului Legislativ nr. 31 din 2 Februarie 2001.

Sistemul de filtrare al apei Laica a fost testat si certificat de Asociatia de Calitate a Apei:
conform NSF/ANSI 42 pentru reducerea gustului si mirosului de clor
conform NSF/ANSI 53 pentru reducerea cuprului
             
Certificat : Laica garanteaza calitatea produselor sale prin controlul calitatii inainte, in timpul si dupa procesul de productie. Teste riguroase efectuate de catre cele mai importante si calificate institutii internationale de certificare, atesta calitatea sistemului bi-flux TM   Laica - cana filtranta pentru uz casnic pentru tratarea apei potabile Cana filtranta Laica este un aparat pentru tratarea apei potabile. Cana filtreaza apa potabila din retea prin intermediul unui cartus care imbunatateste gustul apei reducand anumite substante nedorite si care eventual sunt prezente.
Cartusul filtrant Laica are o durata de viata pentru 150 litri (pentru maxim 5 litri filtrati pe zi intr-un interval de 30 de zile). Dupa 30 de zile (maxim 150 l filtrati in aceasta perioada) cartusul trebuie inlocuit. Declaratie de conformitate
Sistemele filtrante produse de Laica sunt conforme urmatoarelor normative:
Directiva Europeana EMC 2004/108/CEE referitoare la compatibilitatea electromagnetica*.
D. M. nr. 174 din 6/04/2004, regulamentul referitor la materialele si obiectele care pot fi utilizate in instalatiile fixe de captare, tratare, aductie si distributie a apei destinate consumului uman.
Decretul Legislativ nr. 31, 2 februarie 2001, punerea in aplicare a Directivei 98/83/CE referitor la calitatea apei destinate consumului uman.
Regulamentul 1935/2004/CE referitor la materiale ce intra in contact cu alimentele.
D. M. nr. 25 din 7/02/2012, dispozitii tehnice referitoare la aparatele utilizate in scopul tratarii apei destinate consumului uman.
(*numai pentru modelele dotate cu indicator electronic)   Cartusele filtrante Laica Bi-Flux sunt foarte usor de inlocuit.


Cartusele Laica Bi-Flux sunt compatibile si cu alte marci de cani filtrante de apa.

Certificari Produsele au fost testate si avizate corespunzator exigentelor Directivelor Europene.
 
 • 3 filtre de apa Laica Bi-Flux Nitrate fabricate in Italia
 • instructiuni de utilizare in limba romana


Atentie : filtrul îmbunatateste calitatea apei. Apa trebuie sa fie potabila. Producator: Laica. Produs fabricat in Italia.
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.